Winkelwagen

LET OP: BESTELLINGEN WORDEN VANAF DONDERDAG 30 NOVEMBER VERZONDEN

Leveringsvoorwaarden

Online Viltglijders

Leveringsvoorwaarden

Al onze prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. Prijswijziging en/of typefouten onder voorbehoud.

Je ontvangt van ons een orderbevestiging van jouw bestelling op het door jouw opgegeven e-mail adres.

Afhalen kan uitsluitend op afspraak in Groningen. Je wordt op de hoogte gesteld zodra jouw bestelling klaar staat.

Betaling vindt plaats via iDEAL, vooraf Overschrijven of contant bij afhalen.

Nadat jij je bestelling hebt geplaatst versturen we jouw bestelling binnen 1 Γ‘ 2 werkdagen. Je ontvangt van ons bericht wanneer jouw bestelling verzonden is. Jouw bestelling versturen we via PostNL. Als we jouw bestelling niet kunnen afleveren door afwezigheid proberen we jouw bestelling bij de buren af te leveren. Indien we producten niet kunnen afleveren door afwezigheid en/of anderszins, en welke retour komen, zullen we verzendkosten in mindering brengen op de creditering van de bestelling.

Alle goederen blijven eigendom van Onlineviltglijders.nl tot het factuurbedrag geheel en zonder enig voorbehoud is voldaan.

Binnen 14 dagen na levering kun je producten via de Retouren pagina retour aanbieden. De aangeleverde zending dient compleet, onbeschadigd en in ongeopende verpakking geretourneerd te worden.

Retouren worden -tenzij schriftelijk anders overeengekomen- uitsluitend aanvaard binnen 14 dagen na annulering. Kosten voor retour zending komen voor eigen rekening. In geval van beschadiging en/of geopende verpakkingen behouden we ons het recht voor de retourzending te weigeren.

Op alle door ons geleverde goederen gelden de door de fabrikant opgestelde garantievoorwaarden en termijnen. De garantieaansprakelijkheid gaat nooit verder dan het bedrag van de door ons geleverde goederen.

Je wordt geacht de afgenomen goederen te controleren op hoedanigheid, aantal, en beschadigingen. Na acceptatie van de goederen is hierop geen reclamering meer mogelijk.

Onlineviltglijders.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor klachten welke zijn ontstaan door verwerkings-, en/of montagefouten van derden.

Je Persoonlijke gegevens zullen niet aan partners of aan derden worden verstrekt.

In geval van een klacht je binnen 14 dagen na het vaststellen van de klacht Onlineviltglijders.nl hiervan schriftelijk of per e-mail op de hoogte te stellen. We nemen dan direct contact met je op en zullen de klacht al dan niet samen met een vertegenwoordiger van de fabrikant/importeur beoordelen.
In alle overige gevallen is het Nederlands recht van toepassing.

Heeft u nog andere vragen?

Neem contact met ons op

Verzendkosten

Altijd € 4,50

Retourbeleid

14 dagen recht op retour

Garantie

Snel en simpel

Betaling

iDeal of Contant

Cart
Your cart is currently empty.